2013. április 30., kedd

így indultam

1. hét: 2013. április 22 - 28.

Háromszor futottam a héten, ez a kezdet. Tragikus. Annál is rosszabb kondiban vagyok, mint egyébként gondoltam. Siralmas.
Mivel nincs mérőórám, ezért a kinézett edzéstervet úgy szabtam testre (egy szép nagy testre), hogy *elfutok a kijelölt célig, majd visszasétálok*,  a csillagok közötti részt 7-szer ismétlem. Először is: a tervezett bokorig való elfutást első körben módosítottam, elég nekem a második facsoport is, így sem kapok levegőt, így is rossz,. így is fáj a sípcsontom és így is biztos, hoyg beledöglök.
De azért mentem. Másodszor is, meg harmadszor is a héten.
A táv, bár ezt erős pironkodással mondom, volt vagy 70 méter. Komolyan, nem hiszem el, hoyg ebbe én belehalok..Hetente  21-szer (mert minden 70 méter után meg kell halni, ugye).

Jól van, nem baj, hadd hulljon a férgese.

És még tornáztam is egyet, imádott norbi dvd-jére.Meg futottam 1470 métert. Röhej.

11 megjegyzés :

  1. 1470 m = majdnem másfél kilóméter!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. egy hét alatt, vagy ha úgy nézem, három alaklom alatt, nem kevés megszakítással, de majdnem. egyébként meg több is,mert nem jól mértem a távot:D

    én arra vágyom, hogy egyben 300 méter,meg ilyen finomságok,de olyan jó,hoyg így biztatsz, nagyon jól csinálod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy biztatlak!
      S ha legközelebb mész, csináld helyettem is, értem is!:)))

      Törlés
  3. Te, figyi! Ha nincs rendszeres olvasói modul, hogy fogok én rendszeresen kommentelni????
    Csak mert béna vagyok és rettenetesen feledékeny:(((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom, akarok-e, az a helyzet. ez csak olyan magamnak való feljegyzés, s bár igen erős bennem a késztetés, hoyg világgá kürtöljem a bénaságom, nem nagyon fogom, azt hiszem. ha idetévedsz, az naggggyon jó lesz, de hát tudod, ez csak ... ez csak sport. :D

      Törlés
  4. Válaszok
    1. ugye??? minden ilyen komment 20pontot ér, mert nekem annyira jólesik, de annyira! köszönöm...

      Törlés
  5. Figyelj csak, szerintem mérjed és írjad egy táblázatba, hogy épp hány lefutott méternél tartasz.
    Engem motivál, hogy a Nike+ gyűjti a km-eket és látom, hogy összesen hány alkalommal összesen hány km-t gyűjtöttem már.
    5-nél kapsz mittomén, 1 törzsutaspontot, mint a repülőtársaságoknál.
    Tea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez JÓ, tetszik, kell. mondjuk, km-eket gyjteni még kevésbé tudok, de az, hoyg látom a fejlődést,engem motivál. ez mi ez az izé, ez a Nike + ?

      (és mesélj már, te hol tartasz?) :)

      Törlés
  6. Zazi, én sose voltam túlsúlyos, csak hülye testképzavaros, de emlékszem, mikor húszas éveim elején jött az isteni szikra, hogy akkor én majd önszorgalomból futok és az ötven méteres táv után úgy meghaltam, hogy évekre feladtam. :) Szóval hajrá. :)

    Ja és futós izére én kettőt is használok, az endomondo-t nem szerettem, futás közbeni mérésre a runkeeper-t a telefonomon és ilyen összesített gyűjtés miatt pedig a runtastic-ot, annak (is) van netes felülete és beviszed, mikor mennyit futottál és baromi klassz ránézni!

    (egyébként én a runkeeper marketingjébe szerelmes vagyok, levelet küld, ha bármilyen eddigi rekordodat megdöntötted és agyondicsér, mindegy, hogy ötven méterrel többet futottál, mint eddig valaha vagy havi átlagot döntöttél vagy ilyenek, másrészt megadhatsz magadnak egy célt, teszem azt egy hónap alatt futni akarsz öt km-t és 25%-onként küldi a biztató levelet és na... dicsér, dicsér és dicsér, még ha csak egy gép is:)))

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm! Azzal a felirattal, hogy a múltkor kiszökött a labradorunk, megláttam vagy 200m-re, szaladt-unk(?) Banduval, na jó, ő szaladt én a hosszú csülkeimmel gyorsabban mentem, majd lihegve mondtam, hogy szaladj, mert én nem tudok... és néztek rám nagyon... hja, a papné liheg, meg nem bírja... ilyen fiatalon... nagy tehén... köszönöm, hogy ezt így leírtad! Komolyan... nagyon!

    VálaszTörlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)