2014. február 4., kedd

a (rendíthetetlen) ólomkatona*

Többször előfordult már, hoyg futás közben arra gondolok, hogy óh, bár ezt lefényképezhetném, de hát nem tudom, hiszen futok. Ma mindent bepótolhattam, ami sokatsejtető.

Egyszerűen semmi nem ment. Már bemelegíteni sem tudtam, a szokásos 2 km-es bekocogás 500 méterre rövidült, de ott még ráfogtam, hogy mert sár van, mert egyenetlen a talaj, mert szembeszél van, na de semmi baj, majd ha végre kiérek az aszfaltra, helyreáll a világbéke. És nem.

Kegyetlenül szenvedtem,  olyan volt a lábam, mint két tömör ólomrúd, az. Alig bírtam rakni őket, még káromkodni is elfelejtettem, minden erőm a lábamba sűrítettem, de még ez is kevés volt nekik, egyszerűen nem mozogtak. Engedetlen banda.
Persze, nem adtam fel, háromszor futottam neki, hogy na, most már biztos menni fog, de nem egyezett a véleményünk. A legjobb az egészben az volt, hogy addigra eltávolodtam az origótól és km-eket gyalogoltam haza a szélben, fogcsikorgatva, növekvő ingerültséggel, mire hazaértem, ölni tudtam volna.

Jó, hát értem én, hogy az univerzum mindig is az egyensúlyra törekszik, és a múltkori hübriszes bejegyzés után mindez félrebillenni látszott, de azért így helyretenni, fúj. Pedig azt akkor még nem is tudtam, hogy vasárnap (két napja) futok egy 7,08-as km-t. Ez most, innen nézve az űrsiklóval egyenértékű.

De nem baj, mert legalább vannak képek, ugye.

 itt még semmit sem sejtettem, azt hittem, futás lesz

hogy a hegy másik oldalát is lássátok. nem mintha különb lenne

 idilli. kár, hogy sor került rá

 valami pad, többet ne kérdezzetek

és akkor a legszebb. nem tudom, hogy sikerült ezt és így, gondolom úgy, ahogy a futást is.


* Andersen




7 megjegyzés :

  1. 1xfenn, 1xlenn. Csapàsokat adunk és csapàsokat kapunk. A pohàr félig teli (vagy ures). Lesz ez sokkal jobb\rosszabb is - es egyeb kozhelyek.. :-) Azert az a 7.08...! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyszer volt Budán kutyavásár. és rövid ideig.
      kicsit megroskadtam, de összeszedem magam. hát csak össze...!

      Törlés
  2. 1xfenn, 1xlenn. Csapàsokat adunk és csapàsokat kapunk. A pohàr félig teli (vagy ures). Lesz ez sokkal jobb\rosszabb is - es egyeb kozhelyek.. :-) Azert az a 7.08...! :-)

    VálaszTörlés
  3. Én már attól is oda vagyok, hogy ilyen hidegben futsz. Tudom, hogy szereted, emlékszem. De ezt a hideg levegőt beszuszogni.....Én megfáztam a kevésbé hidegben is. Biztos hogy csomó mindent rosszul csinálok....Nagyon jó vagy! Hát egyszer miért ne lehetne ilyen is mint ez az utóbbi? Mennyi jó fotód van! Az univerzum most képeket akart.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert olyan messziről kellett hazakutyagolnom, hogy ennyi fotót készítettem, meg még amennyivel többet.

      nem bírom a meleget,persze, ez majd idén kiderül, tavaly nagyon (abszolút) kezdő voltam, rosszul viseltem. nem érzem, hogy hideget szippantanék be, sztem azért.

      Törlés
  4. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy úgy érzem, hideget szippantok be. Főleg oda úton, mert arra emelkedik. Alattomosan! Meg egy idő után szemmel láthatóan is. Visszafelé már úgy érzem magam, mintha atléta lennék, csak aztán meglátom az árnyékom, mint a medve, és látom hogy úgy nézek ki, mint egy medve. Most nem múlik a köhögés krákogás. Így nem merek elindulni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köhögéssel sztem se menj,bár nyilván egy egyénfüggő. óh, a napos oldal, az nagyon király, én is mindig meglátom az árnyékom és valahogy teljesen más, mint amit én gondolok magamról, holott az sem egy Barbi baba.
      én meglepő módon bírom a hideget, értetlenül állok előtte.

      Törlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)