2013. július 28., vasárnap

én, kérem, szenvedek

A busztrofedon a görögök régi írásmódja, jobbról balra és balról jobbra írtak felváltva, igen praktikus lehetett, nem kellett mindig a sor elejére menni. Na, így futottam én tegnap, oda-vissza, vissza-oda, csak a sorok távolsága csökkent egyre inkább.
És minden sor végén meg kellett állnom levegőért. Ilyen tempó mellett.



3, 74 km, szerintem szörnyű volt. Dőlt a lé mindenhonnan, szívtam be azt a forró levegőt, cammogtam az úton és nem tudtam egyetlen pozitív gondolat köré sem csapódni. Na jó, ez nem is igaz, ugyanis azt azért el kell mondjam, hogy sem a legyalult, sem a kilyukasztott vízhólyagomat nem ragasztottale, a régi cipőmben kocorásztam és semmim nem fájt, az egy bal vádlit leszámítva, de ez meg azért, mert menet közben jöttem rá, hoyg nem melegítettem be. Egyszerűen elfelejtettem. Ez azért sokat elárul a tetszési indexemről.

Nos, jól van, ez a hét mehet a kukába, én meg a mai olvasztókemencébe.

* rég(ebb)i , olasz film
 

9 megjegyzés :

  1. te legalább megpróbáltad, és simán kihagytam :( pedig megjött a sportmelltartó, amit rendeltem és szerettem volna kipróbálni élesben, a forróság viszont elriasztott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sose bánd, nemvolt ez annyira fényes történet, mint amennyire én fénylettem az izzadtságtól. holnap reggel nekifutok újra, de különben is csak pár nap állítólag.

      milyen sportmelltartó és hol rendelted??

      Törlés
  2. meguntam, hogy a "kellékeim" futás közben önálló életet élnek, mert bármit vettem föl, nem volt elég szoros. így beruháztam ebbe:

    http://www.aliexpress.com/snapshot/247167320.html

    remélem meg tudod nyitni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tök jó! és mennyi a postaköltség? és már kipróbáltad, bevált? ja, nem, majd most, ugye? kérlek, írd meg a tapasztalataidat,jó?

      Törlés
  3. 2,95 dollár a postaköltség, az egész nem került 5 000 ft-ba. azonnal felpróbáltam és nagyon jónak találom így elsőre. nincs több ficánkolás. nekem a futás úgy 45-50 percig tart és kényelmetlen volt a zötyögtetés. a mérettáblázat alapján választottam méretet és imádkoztam, hogy jó legyen, úgy látszik az is lett.
    persze, szívesen megírom hogy szerepelt élesben:)

    VálaszTörlés
  4. Én tegnap reggel mentem, enyhe erőszakot téve magamon mert nekem a reggeli futás nagyon nem megy. Nem volt elviselhetetlen, hosszabbítottam is (már 3.4km, bizony), volt benne domb is. Ennek örömére gondoltam majd ma akkor megint.
    Hát nem. Egyrészt már hajnalban is meleg volt, másrészt egyszerűen a testem nem ébredt fel. Szóval Zazi, rá se ránts, sztem ilyen melegben bolond aki fut. Én is az leszek holnap, mert akkor még melegebb lesz. ÁÁÁÁÁ

    VálaszTörlés
  5. jelentem, megtörtént a teszt. nagyon jól vizsgázott a melltartó. a vállpántja széles és szivacsos, nem is lehet érezni, a háta szélesen fog át és bár szoros, de nem vág be sehol. az eleje kevésbé rugalmas, magasan záródik és szoros, de pont jó, semmi mozgás, az oldalától viszont teljesen rugalmas és a csatjai is állíthatók. még hátra van, hogy hogy bírja a mosást, bár elnézve az anyagát szerintem jól. komolyan elgondolkodtam, hogy fizetés után rendelek még egyet váltónak :)

    VálaszTörlés
  6. Meleg van. Nagyon. Ne fuss. Szerintem. Én se.

    VálaszTörlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)