2013. október 15., kedd

fényképesdi

A top secret jelenlegi adásában bemutatjuk a fogyós projekt következő állomását.

A múlt hónapban elfelejtettem ezt a fényképezős vidám történetet, aztán pedig kiderült, hogy ugyan nem sok minden tűnt el a régi gépemről, de a fogyós projekt összes fényképe igen, és lehetek hálás a nagy eszemért, mert így a blogból legalább le tudtam menteni a korábbi kollázst. Mindemellett schobertnorbi Péntek Enikővel együtt távozott.

A fogyás tehát úgy áll, hogy 11, 5 kg-nál tartok (mínuszban!)  és még mindig iszonyú kövér vagyok.



A változást főleg a nadrágomon érzem, mert az egy hónapja vásárolt farmer botrányosan rondán áll rajtam (tudom, ne fogjuk a gatyára), illetve a pulzusmérő óra szíját eggyel beljebb kellett csatolnom. Ez nagyon cuki, de most elmesélem a legutóbbi sokkhatást.

Az történt, hoyg egy hónapja volt az FM, és akkor nekem a DK sátorban megmérték a (test)zsíromat, meg az izmomat, a súlyomat és a vérnyomásomat is. És arra gondoltam, hoyg ez nagyon tuti, mert most eltelt egy hónap, én állati rendes voltam közben, figyeltem az étkezésre, az összetételre, noch dazu futottam és tornáztam is, ah, most lesz itt a coming out, heheheh. Hát jah.

Megmondjam, milyen változást mutatott az a kva mérleg: szerinte 10 dekát fogytam. Tíz. Dekát. És még az az indoka sincs, hogy nőtt az izmom, vagy csökkent a testzsírom, vagy átalakul a testem, ugyanis ezek tizedesvesszőre ugyanazt hozták, mint egy hónapja. Egyetlen dolog változott, a vérnyomásom, ugyanis most előbb a mérlegre ugrottam, majd a fenti remek eredmények után mentem vérnyomást méretni, de addigra olyan ideges lettem, hogy az egy hónapja mért és egyébként teljesen átlagos 109 / 79-es eredményem most 136 / 1134-at  mutatott. Mit is mondhatnék.

Na jó, közben  azért az is történt, hogy a Középső, aki 3 hete nem látott, azt mondta, hogy hát na, milyen sokat fogytam és a maratonon is két futótársam is (külön - külön, ez lényeges) megdicsért, és akkor szerintem a szupermérleg meg menjen a francba, mert az itthoni mérleg is mutatott legalább 11 deka mínuszt. (nem is, hanem - 75 dekát)


Bosszúból  holnap bemutatom a legújabb müzliszeletet. Mert nagyon csúnyán vissza tudok vágni.


32 megjegyzés :

  1. Zazi, csak azt felejtettük el, hogy akkor és most mi volt rajtad. Mármint ruha. Szerintem most lényegesen jobban fel voltál öltözve. Nem is sikerült leégned úgy mint a NIKE-n :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na jó, ez igaz, látod, igazad van. de nem kérek elnézést a mérlegtől! ;)

      Törlés
  2. Óhanyám, megveszek. na akkor mégegyszer:
    Szóval:
    Rita, ha nem látod a fényképeken a változást, akkor komolyan kérlek, a saját érdekedben, mielőtt nagyobb baj lenne, menj el egy szemészhez, és csináltass szemüveget! :)
    Le van szarva a mérleg, tessék a ruhákat nézni, hát tényleg már...
    Nálam most 1,5 hónapja egy súlyon áll a mérleg, de most volt ruhatárváltás (téli le, nyári fel a szekrény tetejére a dobozba) és hirtelen 3 olyan cucc is előkerült, ami tavaly a combomig nem jött fel, most meg jó rám :) Köztük a kedvenc téli nadrágom is. :)
    Szóval hajrá!!! :) :) :) Tök jól nyomod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyehogy?? na, ott a pont. :)
      na, de tényleg, a mérleg meg mondjon már le. én egyébként úgy vagyok, nagyon furán, hogy képzeld levettem én is ruhákat, még a multis korszakomból valókat és akkor a mostanihoz képest - 10 kilóval voltam könnyebb és MÉGIS rám jönnek. na, ezt add össze.

      a sok izom, ugye. )

      (de te mennyit fogytál egyébként, azért ez elég soknak tűnik! de szuper vagy... ! )

      Törlés
    2. 8-9 között ingázom :) de mondjuk én nem diétázom, oké, valszeg kevesebbet eszem, többet mozgom, de semmi diéta. most. majd annak is eljön az ideje :) de nekem csomószor csinált már ilyet, hogy hetekig semmi, aztán egyszercsak -3. ez az új módija a testemnek :D
      gyanítom ennyi idő megszoknia, hogy mozognia kell... :)

      Törlés
    3. azta, az tök sok! és tudom, sejtem, van mögötte munka, még ha te nem is diétázol. nekem anélkül ez meg se moccanna, rám van cuppanva a stuff :D

      fúdejó, szuper vagy!

      Törlés
  3. Ne higgy neki, csak bosszantani akar az a mérleg.
    A combod, a térded a csípőd a derekad.....Azt hidd el, amit látsz, mert mi jól látjuk. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyehogy?? tegnap azt mondta a csoportban valaki, hogy a gatya nem hazudik. ezen iszonyú jót nevettem. és ha még ti is mondjátok, hát no. lassan megy, tovább tart, hehehe )

      köszönöm! :)

      Törlés
  4. a) Én is azt látom a fényképeken, hogy VAN VÁLTOZÁÁÁÁÁS!
    b) A múlt héten a "cimbi"-vel is megbeszéltük a magasban, hogy igazából rossz az önértékelésed (most csúnya dolog jön): nem vagy sovi. Viszont nem is vagy akkora, mint amekkorának te gondolod magad.
    c) Tudom, hogy te is csak azért írsz ilyeneket, mert jólesik hallani a cáfolatot ;-)
    d) Le van tojva a mérleg!
    e) Az én mérlegemről nem is beszélve.(nem is beszélek)
    f) Irigykedek, mert kezdek leereszteni.
    g) Itt a vég!: rendeltem zöldkv-kapszulát. De ez titkos.

    Na.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Ági, én már jobb szeretném azt hallani, hogy te, nem lendültél át te a másik oldalra? :D
      a mérleg meg le van tojva, úgy, ahogy mondod, ezt kedden mindig így gondolom, hogy a következő hétfőn megint vele kezdjem a napot. ki érti ezt..

      én azt nem is tudtam, h te fogyni akarsz, minek? tök megzavartál most. és mit tud az a zöldkávé? ki ne maradjak a jóból :D

      (a cimbiddel nagyon jó párost alkottok, figyelem ám!)

      Törlés
  5. Mihez képest Te drága? Egy topmodellhez képest igen, de az első fotódhoz? Csúcs vagy, büszke vagyok Rád! (bárcsak magamra lennék fele ennyire)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak magamhoz, tudod, a futást is csak ahhoz :) köszönöm, de aranyos vagy... téged láttalak egy kendővel, nagyon is csini voltál!

      Törlés
  6. Hú, szerintem nagyon látványos a változás!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) a mérleg meg mondjon már le! köszi, Timi :)

      Törlés
  7. Húú, mamusz, nagyon jól látszik ám! És ez a PushUp-melltartó:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj, az sportmelltartó, így felnyomja a ... cuccot! :DDD

      puszi neked, Rozika :)

      Törlés
  8. A mérleg kegyetlen jószág...
    Egyértelműen sokkal karcsúbb vagy! Van, hogy csak a centik mennek le. Kitartás! A müzli szeleted receptjét meg amúgy is már kérni szerettem volna!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon látványos a fogyásod. Gratulálok a kitartásodhoz. Amúgy a lassú fogyás előnye, hogy a bőröd le tudja követni a változást és nem fog lötyögni! :P

    VálaszTörlés
  10. Szerintem is nagyon látványos a változás. A mérleget be kell rugdosni a szekrény alá. Nálunk ott van. Néha Klárika kipiszkálja, de én mindig gondosan visszarugdosom.

    VálaszTörlés
  11. A képek magukért beszélnek :) a többi csak felesleges sallang, ne törődje vele! Csak így tovább, a 11kg szuper eredmény. A tested átalakul és ez a léneg, nem a kilók száma. Ha már a bőrödben is jól fogd érezni magad az lesz a vége, utána már csak örömjáték. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Timici, aranyos vagy :)
      még kétszer ennyi van hátra, kimondani is elborzasztja az embert, de nem baj, majd apránként, nem igaz?

      Törlés
  12. Válaszok
    1. klassz vagyok, ja, ja,ja! remélem egy év múlva még klasszabb. )
      köszi! :)

      Törlés
  13. Csak annyit mondok: vádli, derék :). Gratula, nagyon ügyes vagy, hidd el, jobb a lassú, mint a drasztikus (jobban meg is becsülöd!).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a vádlim is??? mert a derekamat tudom is, meg mondják is, de a vádlim kritikus pont (az egyik), ezért ez egy nagyon-nagyon kedves komment, megbecsülöm!

      Törlés
  14. Én is látom a változást! :-) Erős példaképpé növöd ki magad a szememben!
    De tudod mit láttam meg legelsőnek? Az önbizalmat, az öntudatra ébredést! Szerintem most már máshogy mész az utcán is, nemigaz?
    Gratula!

    VálaszTörlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)