2013. május 11., szombat

ahogy akarod

Eső? Szinte napsütés.

Le is futottam a magam 5 x 200 méterét ÉS nem álltam meg a harmadiknál,  meg egyiknél sem, tudja meg a mindenki. Ah, micsoda érzés. What's more, még az is van, hogy miután harmadszor csináltam ezt a "távot", tudom, hogy mennyi időbe telik, míg a mezőre érek, lefutom, hazaérek és ma negyed órával hamarabb értem haza, fogjuk a véletlenre, de azért na.
(és az ötödiket futottam gyorsabban,  éppen, mint a múltkor)

Mindemellett az is van, ami kevésbé tetszetős, hogy már háromszor előfordult, hogy motoros kiscsávók húztak el mellettem, ez engem frusztrál, mert egy, hoyg ne motorozzanak már az én mezőmön; kettő, hogy felkavarják a port (na jó, nem ma, ma nem volt por); három, hogy biztos néznek, hogy ez a kövér nő mit csinál itt, mindig csak lihegni látjuk. Az a mázli, hogy eddig mindig akkor jöttek, amikor már baktatok vissza, szóval, szembejönnek velem, így még nem láthatták a nagy fenekem futás közben rázkódni. Mármint nekem mázli.

Még egy figyelemreméltó esemény történt ma ugyanezen személyekkel, amikor az ötödik etapot futottam és rohadtul lógott a belem kifele, meg izzadtam és fájt a lábam, akkor az egyik a távolból észrevett és elszaladt elkanyarodott a hegyre, én meg gondoltam, hoyg kitűnő alkalom kipróbálni, jó-e a tempóm, azaz tudok-e ép, értelmes mondatot futás közben mondani, ezért a következő mondat hagyta el (halkan) számat:  lehet röhögni, de te a motoron ülsz, miközben én meg futok, kisöcsi.

Gondolom, ennek a sok beszédnek köszönhető, hogy az etap végére irgalmatlanul elfáradtam, lihegtem, ziháltam, de legalább jól megmondtam a magamét, muhaha.
És azért lássuk be, ez egy többszörösen összetett mondat volt.


9 megjegyzés :

  1. Válaszok
    1. aranyos vagy :)amikor majd egyben megy, akkor pezsgőt nyitunk!

      Törlés
  2. Én már szóhoz sem jutok... :-)))) Csak így tovább! Szuper!!

    VálaszTörlés
  3. Ismerős. Miért itt kocsikázik ez? Mit képzel magáról, hogy erre biciklizik?! :)
    T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sokat gondolnak ezek magukról, be kell szólni nekik! ;)

      Törlés
  4. Mindig megnevettetsz! :)
    Remélem ezeket egyszer kiadod majd könyvben is.

    Miközben (gondolom) te még mindig a Wamp-on kínálod a portékát én most elmegyek futni ezzel a vigyorral az arcomon, amit rávarázsoltál.
    Remélem kitart, míg hazaérek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert ez egy ilyen izgalmas és vidám kaland, ha tudom,hamarabb elkezdem :)

      bestseller lehetne, aha, bár még gondolkodom a pucér képen, ez tart csak vissza, pedig micsoda marketingeszköz, ah!

      Törlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)