2013. május 16., csütörtök

érzem a testem

Sajog. Minden. Porcikám.

(a képen NEM én vagyok, de az érzés, az ugyanaz)


4 megjegyzés :

  1. Ez jó jel, azt jelenti, hogy rendesen megdolgoztattad magad az utóbbi napokban. Nem kell aggódni, idővel elmúlik és ahogy egyre edzettebb leszel, már nem érzel majd izomfájdalmat, csak jóleső fáradtságot. Nekem egy ideje az izomlázat átvette az az érzés, hogy iszonyú kötöttek, merevek az izmaim. Mintha mindig mindenem 'ökölbe lenne szorítva'... Erre kellene egy jó sportmasszőr, de azt meg egy kicsit luxusnak érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. konklúzió: mindig lesz valami baj(om). sima masszőr nem segít? értem én, hoyg specifikus lenne jó (jobb), de talán segítene? vagy tök laikus vagyok? (igen)

      a dvd megérkezett, ma megnézem fotelből, kényelmesen, nekem ez a taktikám, na de utána...!
      köszönöm, köszönöm!

      Törlés
    2. Végül is mindegy milyen masszőr (sportos, vagy nem sportos)
      Én ilyen egyszerű fia vagyok a népnek, tehát mindegyiket luxusnak érzem. :)
      De azt is tudom, hogy használna. Csak ha belegondolok, hogy mennyit kérhetnek el ezek 1-1 alkalomért... Így a belegondolásnál tovább már nem is jutok.
      A DVD-t szívesen. Rajta van a gladiátor fitness első és második része is, plusz rátettem a kickbox első részét. Azt olvastam, ez már megvan neked, de gondoltam nem árt, ha két lemezen is megtalálható. Egyszer az egyikről dolgozol, másszor a másikról. :)
      Azt azért még hozzáfűzném, hogy a gladiátor fitness első részének a negyedéig sem jutottam soha, mert azt én elég 'bénának' találtam. Ilyen kardozós, szumós, lábemelgetős. Ettől függetlenül neked lehet, hogy bejön majd. A gladiátor második része viszont nagyon fincsi! :

      Törlés
    3. fogalmam sincs,mennyit kérnek el egy-egy alaklomért,a bak inkább talán az, hoyg egy masszázs mit sem ér, kellene egy sorozat, egy kúra, nem? :(

      Törlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)