2013. május 4., szombat

akkor ma egyéb edzés  és most megmondom, hogy szenvedek.
nagyjából mindenhol fáj, pedig kb. fele annyit csináltam meg a gyakorlatokból, mint ildomos lett volna, de egyszerűen nem bír - tam töb - bet.

egyébként meg Norbi kick- box 1 (kösz, Gyöngyi!). régebben erre tornáztunk egy barátnőmmel és én tök bírtam*, majdhogynem szerettem, most meg.... halál. szerintem ez sokkal nehezebb, mint a 2.rész, na, nem mintha azt bírnám.
ma engem mindenki hagyjon békén, hozzám se szóljon senki, ha mégis muszáj, akkor csakis halkan és érdeklődve, hogy megmasszírozzanak-e  vagy milyen frissítőt hozzanak nekem.


- nem a Norbit. őt nem.

10 megjegyzés :

  1. Hajrá Zaziii! Jobb lesz, csak még szokatlan a végtagoknak a dolog. Ha új útvonalon mész te is mindent megnézel, az izmaid is minden újdonságot megéreznek :D Én már reggel 8-tól 9:30-ig letudtam az edzést. Edző néni bedurvított comb-fenék-has kombóval, azt hittem leszakadnak a lábaim tőből. De a holnaptól jobban félek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. erre (pár órával a torna után) nagyon röviden, de velősen a következőt tudom mondani:az a kurva izomláz.
      már elnézést....

      Törlés
    2. Együtt érzek... Fura helyeken fájok!

      Törlés
  2. Szuper, amit csinálsz, ne add fel! Ha fáj valamid, akkor kicsit pihenj, hagyj ki 2-3 napot, de aztán folytasd, mert hasznos. Meglesz az eredménye, hidd el. Mínusz kilókban és önbecsülésben is. Én 105 kilóról indultam két éve tavasszal és 1 év alatt (tavaly tavaszra) lementem 75-re. És tudod mivel? Épp azzal, amit most te csinálsz. Norbi kick box 1-es DVD heti 2 alkalommal, meg futás, amennyit bírtam. 2-3 hónap elteltével már megszakítás nélkül végig tudtam csinálni a ~ 50 perces DVD-t és tudtam futni 4-5 km-t. Ha én meg tudtam csinálni, akkor bárkinek sikerül! Csak NE ADD FEL!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsolt, én odavagyok. érted.
      de most komolyan, imádom, egyszerűen imádom, amit írtál. hihetetlen motiváló,inspiráló és ha magamtól feladnám is (de neeeeeeeem), majd továbblöknek az ilyen bátorítások. köszönöm, ah, de mennyire, hoyg köszönöm!

      Törlés
    2. Kedves Rita!
      Remélem, hogy valóban nem fogy el az erő. Én igyekszem majd figyelni a dolgaid és itt leszek, hogy bátorítsalak. Én is sok segítséget kaptam anno, pl. a DK Team-től. Jó fejek, hála érte, hogy vannak...
      Nem tudom, hogy nézted-e a régebbi posztokat a DK Team blogon. Csak még egy kis plusz motivációként: Én valahonnan innen indultam:
      http://dkteam.blog.hu/2012/03/23/bemutatkozik_gonczi_zsolt_oh_dae_su
      És kicsit később itt jártam:
      http://dkteam.blog.hu/2012/08/23/ezer_km_avagy_egy_futo_evolucioja
      Talán hamarosan írok majd a pillanatnyi helyzetemről is. :) Azóta is futok heti háromszor, alkalmanként 12-17 km-eket. De úszok és csinálom a Norbit is. Legutóbbi mérés szerint 68.5 kg vagyok. Ami már talán kicsit kevés is a 180 cm-hez.
      Szóval ez vár rád is!!! Csak légy kitartó!

      Törlés
    3. Zsolt,éppen a tiedet olvastam, viszont mivel nekem tényleg kell külső motiváció (tekintve, hoyg a belső könnyen kimerül), ezért én többször elolvasgatom a példaképek sztoriját. és milyen jó,h belinkelted a későbbit is, mert azt pl. nem olvastam. hihetetlen számomra,kalapemelés!

      kitartok! ;)

      Törlés
  3. A kick-box fitness-szel amúgy csak egy bajom van, az, hogy eléggé 'ugrálós'. Úgyhogy amióta csak reggel van időm mozogni, áttértem inkább a Norbi féle gladiátor fitness-re. Ebben nincs egyáltalán ugrálás, így nem verem fel hajnali fél 6-kor az egész házat. Ebből is van több rész, nekem a kettes jött be. Nagyjából 20-22 perc, de eléggé intenzív. Guggolás, hajolgatás, lábemelések, felülés-féle gyakorlatok. Ha érdekel, el tudom neked küldeni DVD-n.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. el nem múló hálával emlegetném a neved!

      Zsolt, elolvastam mindkét bejegyzést, kétszer is, nem is tudom, szerintem ilyen ember nincs is. kalapemelés!

      Törlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)