2013. május 13., hétfő

maradjanak velünk

Hatszor futottam le a 210 métert, most nem tudok többet mondani. Ki vagyok nyúlva.
Viszont fényképeztem, holnap majd megmutatom, hol rovom a  métereket.


Na jó, egy kicsit mégis.  Nem viszek többet fényképezőgépet, mert tök elvonja a figyelmem, elkezdtem ma is fényképezni, lefutottam egy etapot és azon járt az eszem, hogy jó, legyen gyorsan vége és akkor folytatom, akkor megint fényképeztem, megint futottam, de közben nem volt jó érzésem, én azt szeretem, ha futáskor a futásra koncentrálok, hogy jajdefáj, holavége, satöbbi,  oda szeretnék figyelni a futásra és úgy futni. Most ez így vicces lehet,mert az milyen jó lenne, ha észre sem venném, hogy lefutom a maratont, nem?, de nem az, nem azt éreztem, hoyg futok és mozgok, hurrá, hanem azt, hogy nem tudom átadni magam még a szenvedésnek sem, mert megoszlik a figyelmem és ez nem volt igazán jó így. 
Így aztán az lesz, hogy nem viszem magammal többet  a masinát, holnap megmutatom, hol futok, tömény giccs egyébként, akácillat, kipattanni készülő bodza, cica, lovak, ,patakon átívelő fahíd és zöldellő mező. Izzadó nő.

Ezért történt meg az, hogy hatszor futottam le öt helyett az egyébként is megnövelt (10méter az 10 méter) távot, hatodszorra gyorsabban, ami sejtésem szerint azt jelenti, hogy a szigeten gyaloglókkal már talán tartani tudom a tempót. 210 méterig.


14 megjegyzés :

  1. Ez tetszett!
    Ilyen utemmel hamarosan olvashatunk ez elso egyben lefutott km/rol!Csak igy tovabb.Le a kalappal!
    En meg mindig nem indultam neki de a tavokat mar lemertem....hogy majd, ha futok ,tudjam mennyi az annyi.
    Hedi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hédi, éppen ez aggaszt, hogy veszett lassan megy, egyelőre 210 métert tudok egyben lefutni, a végére nagyhalál van, akkor hiszem el, hoyg lesz ebből mégis valami, ha nem többször kicsit, hanem egyben nagyot, mondjuk, 1km-t lefutok. akkkor majd elhiszem.
      a türelem és én.:D

      Törlés
  2. Egyszer épp ráért a két középső gyerekem és elkísért futni.
    Az egész úgy nézett ki, hogy amikor a gyalogolós etap volt, jót beszélgettünk, amikor a futós, akkor én lihegve koncentráltam a lépéseimre, ők meg gyorsabban sétáltak...:))))

    VálaszTörlés
  3. BIG Like! Mármint a teljesítmény. Már nehéz tartani veled a tempót... No, de ez van, ha Zazi egyszer valamit a fejébe vesz. Össze kell kapnom magam :D!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nevetgélnétek, ha velem futnátok, az biztos. izzik a fejem, tötymörgök és szenvedek.:D

      Törlés
    2. Oh, ha látnád mikor én végzem a heti két futás után. Niagaraként izzadok, vörös és csapzott a fejem... Dühös vagyok az egész világra, pedig csak magamra lehetnék. No de úgy könnyebb viselni a légcsere miatti nehézségeket. Nekem nem jutott festői táj, max ha a futópad elé függesztek egy tájképet.

      Törlés
    3. de miért, te is vidéken élsz, nem??

      Törlés
    4. Végül is igen, Pécel már vidék, bár egy kisebb ugrás Pest határától. A gond ott van, hogy mire hazaérek már elmúlt este 7 óra. És nálunk nem birka nyájak terelődnek, hanem kóbor kutya nyájak. És bevallom nőiesen én félek tőlük. A Zuramat gőzekével sem lehet rávenni a mozgásra, tehát nem jön velem pajzsnak. Így önszántamból megvonom magamtól a teljesítményt ösztönző mezők és dombok látványát.

      Törlés
  4. Nem egeszen ertem, hogy hatszor 210m... Egyszer lefutod, aztan seta? Azt is meterben szamolod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a sétát nem számolom bele, ez színtiszta futás, 210 méter futok hatszor, az endomondo szerint ez ennyi, de szerintünk is.
      lefutom egyszer, visszabaktatok, de néha nem is, hanem sétálok 30 métert,vissza a végponthoz és a kijelölt távot megint lefutom.

      ilyen izgalmas.

      figyelj, annyi túlsúly van, hogy egy, hoyg óvatosnak kell lennem, kettő, hoyg nem is bírok tovább futni egyelőre. ez van. ezt főztem.

      Törlés
    2. En meg emlekszem az elso futasomra. A tervem az volt, hogy egy perc futas, egy perc seta. Aztan lefutottam egy percet, nem orult tempoban, csak ugy normalisan. Aztan tamogattam a fat... es utana setaltam egy percet. Aztan a 20. perc vegere ugy ereztem, hogy a hanyingeremnel csak a szedules rosszabb...
      De valtozni fog, hidd el :)

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)