2013. május 3., péntek

(ötödik alkalom)

Fél 8-kor mentem el, már itthon is vagyok, pedig a hazaút.. minimum négyszer megálltam és rázogattam a lábam. Nem tudom elhinni, hogy ez a görcs el fog valaha is múlni.Oké, hogy a tüdőm sem bír többet, de a lábaim... esküszöm, mintha ólom lenne bennük.
Szóval, lement ma is ez a 7-esszéria, de egy kicsivel megint többet futottam, van az már vagy 85 méter is, király.... bár kedvem szerint hozzászámolnám azt a + 40 centit is, amivel egy tócsát kerülgetnem kellett, elvégre sok kicsi sokra megy. 

Ja, meg az is van az ólomláb mellett, hogy 50 méter után szétesik a mozgásom, addig érzem azt, hogy na, ez megy és oké, és abban a pillanatban, hoyg ezt gondolom, már érzem is, hogy hopsz, rám szállt minden vétkem kilóm és végem. Ez már olyan profin megy, hogy meglátom a villanyoszlopot és  pavlovi reflexként beindul a szétesés.  

Kinéztem magamnak a hegylakók postaládáját, de jó lenne addig elfutni a jövő héten - de azért az barátok közt is megvan vagy + 20 méter, ne képzelegjünk. :)

4 megjegyzés :

  1. Jóóóóó lesz ez, csak így tovább!
    Egy idő után a hegylakók integetni fognak Neked, ahogy elsuhansz a postaládájuk mellett és a szeled csak úgy lerepíti majd levelestől, újságostól! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jucus :)
      az a kínos, hogy az egyik nagy házban egy fiatal pár is lakik, akiknek spa hotelük van, ez már durva, noch dazu ezek tudom,hogy futnak, sokat és hosszan és gyakran. te, ha ezek engem látnak onnan... mármint tökéletes rá(m)látás van, csak reménykedem, hoyg pont nem vesznek észre.
      :)

      Törlés
  2. Kedves Rita, szerintem te rosszul lövöd be a futókat, vagy legalábbis némelyiket. Én viszonylag régen futok, de ha látok egy kezdőnek tűnő futót, akkor mindig jó érzéssel nézek rá, és arra gondolok, hogy milyen jó, hogy elkezdett futni. Még sohasem fordult meg az a fejemben, hogy valakinek inkább otthon kellett volna maradnia. Szóval hajrá!
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen? tényleg??? ez viszont nekem milyen jó érzés már,mindjárt kimegyek a szigetre futni, mindjárt kimegyek!

      Törlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)