2013. augusztus 21., szerda

akinek hétanyja van

Az is biztos már, hoyg én nem leszek a terepfutas.hu oldal regisztrált felhasználója. Pedig csak arra futottam, amerre kezdő koromban, Kis Tócsa, Nagy Tócsa, Postaláda, Lovak, Férjemszobra, satöbbi, de hogy ezt a helyet hogy találtam, ez valami szörnyű.  Még jó, hoyg nem bicsaklott ki eddig a bokám. Áldott aszfalt.

Viszont az igaz, hogy egészen más dolog úgy futni, hogy elindulok A-ból és nem fel-alá futkorászom, mint itt, ugye, hanem teszek egy kört, változatos a táj, tök jó. Hogy mégsem ez lesz a jövőben, annak pont a tegnapi futás az oka, emelkedők, szembeszél, volt ott minden, de nem álltam meg. Csak egyszer, amikor rám jött a hasmenés, de az meg indokolt. Mondom: emelkedők, méghozzá azok az alattomos, hosszan elnyúló típusúak, nehogy egyszerre halj meg, minden lépésnél csak egy kicsit, de gyakran. Mindig csak egy kicsit forgatta meg bennem a kést.


Ritka szar időt mentem, de az előzőek ismeretében azt tudom mondani, hogy fusson ennek alapján jobbat, akinek hétanyja van és mivel ez a mondat már nagyon régóta várt a megfelelő közegre, most elégedett vagyok, úgy érzem,  megtalálta a helyét.


Ezzel mintegy eloszlattam fejem fölül a bút és bánatot, hoyg vajon már soha többé nem futok rendesen, igenis fogok, a fejlődés ugyan nem töretlen, de előrefele mutat. Igenis.

Holnap szigetkör, csak mondom. Meg előtte nadrágvásárlás.


17 megjegyzés :

  1. Mivel én soha nem jutok el, fuss már két szigetkört, egyet a nevemben, jó? :)
    A nadrág miatt pedig széles mosoly :)))

    VálaszTörlés
  2. szerintem menni fog,persze, 11km,kételyem sincs a vége felől :DDD

    VálaszTörlés
  3. Ügyi vagy, a terep ilyen alattomos sunyi. Egyszer beneveztem egy terep 10re. Azt hittem kiköpöm a tüdőm. Utolsó is lettem :)
    Nitro

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na jó, ezek lankák voltak, de a nagyon-nagyon alattomos fajtából ;)
      10km terepen?? never!

      Törlés
  4. Hasmenés? Szédülés?
    Orvos? Pajzsmirigy?

    VálaszTörlés
  5. Jó vagy nagyon, nagyon bírom a kitartásodat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem adom fel, eszembe sem jut, ez nekem is meglepő :)

      Törlés
  6. Hajrá, Zazi - nagyon büszke vagyok Rád - szigetköööööööööööör!!!!

    VálaszTörlés
  7. Szia Zazi! Tegnap találtam rád és úgy örülök, hogy más is van, aki szenvedve fut nem csak én:) Azaz én most épp nem, mert a térdem nem akar futni...
    Pajzsmirigy- nekem alulműködik, és én nem is fogyok, hiába futok, te meg igen és ez a lényeg, neked ilyen bajod akkor nincs :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hello :)

      hát,nem egészen, mert most éppen nem fogyok és vmin változtatnom kell. a térd, az nagyon nem jó hír, arra nagyon vigyázz!

      én sokszor szenvedek, ez sajnos igaz, de nem mindig, és általában egy-egy etapnál csak 3 km után érkezik a jó érzés, addig nekem tényleg szenvedés. azt hiszem, hosszútávfutó leszek :DDD

      Törlés
    2. Ó, én még mindig nem fogyok kilóban (3 hónapja futok hetente 3x), de a ruháim már egy kicsit kényelmesebbek :) Megmértem a derekam hogy mivanmár, és 1 egész centivel kevesebb lett, bizony.
      Amúgy én mindig szenvedek, elindulni például nagyon nehezemre esik mindig, és az első km után tudom csak magam arra kényszeríteni, hogy ne sajnálkozzak magamon már annyira :D

      Törlés
  8. A terepfutás elsőre valóban borzalmas, de nagyon bele lehet szeretni. Én imádom már, bár nálam folyamatosan fennáll a veszély, hogy eltévedek - de az mondjuk a Kazinczy utcában is ;)

    VálaszTörlés
  9. Annyit mosolygok az írásaidon! Olyan sok mindenben magamra ismerek! Nagyon drukkolok, hogy beváljon neked a futás. Mert futni JÓÓÓÓÓÓÓ!

    VálaszTörlés
  10. hát, ez a terepes-hegyes dolog tényleg eléggé killer, de vannak fanatikusok... lehet, egyszer mi is megszeretjük majd ;-)

    VálaszTörlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)