2013. május 21., kedd

az érem másik oldala

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Tihanyban elkurvultunk Zoltánnal, nyilván rajtunk múlt, de volt fagyi, meg finomság és volt rétes is, nevezzük szénhidrát kúrának.
A mérleget meg mindjárt kidobom.
(ezzel pedig új címkét nyitottam, vallomás néven) 

3 megjegyzés :

  1. Én erre azt szoktam mondani, hogy ugyebár a futók a maraton ill. ultratávok előtt masszív szénhidrátfeltöltést végeznek (értsd: tésztát tömnek magukba), hát én ezt megelőlegezem magamnak, csak szépen, apránként... :-))
    Egyébként nagyon érdekes, hogy ahogy elhagytam az esti kenyérevést, sőt, csak reggel eszek, több kiló ment le, míg mikor csak futottam.
    Viszont mekkorát futottál!!! No és a lépcsőzés!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sztem őszintének kell lenni,akkor is, ha ezt nem lájkolják. nekem tudnom kell majd a visszaolvasásánál,amikor karcsú és szép leszek, hoyg tessék, ilyen is volt,igenis.:)

      én reggel eszem egy szelet pirítóst házi lekvárral, muszáj, utána már nemigen...

      lépcsőzés,hagyjál már, felmásztam, ha nem szégyelltem volna, hason. :D

      Törlés
  2. Nem sanyargatni kell magad, hanem ésszerűen visszavenni a dolgokból. Egy kis sütivel, fagyival, kényeztetéssel semmi baj nincs, azzal szerintem sokkal többet ártasz, ha emiatt baromi nagy lelkifurdalást növesztesz magadnak. Talán már írtam, hogy én a diétám alatt is ettem mindenféléket (csokit, sütit, húsokat, pizzát, mindent), csak az addig megszokott adagok nagyjából 2/3-át. Nagyon nehéz volt, nem tagadom. De ez ilyen. Nem adják könnyen... :)

    VálaszTörlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)