2013. június 26., szerda

a felkelő nap háza*

Azért ez túlzás, annyiban igaz, hogy amikor végre kibukkant a felhő mögül a nap (reggel 7 órát írunk), akkor az első sugarak egy házra omoltak. Konkrétan a pálinkafőzdére. De esküszöm, nem ezért lett jobb az időm.


Már a múltkori első, két falu közötti futásomkor is akartam írni, hogy gondoltam rá, itt kérek egy pohár vizet, de nálunk nagyon játékos kedvű pálinkafőzők vannak, nem mertem. A barátnőm férjét simán megkínálták frissen készült, meleg pálinkával. A történet befejezése szabad felhasználású.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az a helyzet, hogy én már éppen nyafogni akartam, mondván, tök beragadtam ebbe a 1,5km-be (ez az egyben lefutott táv, innen back is van) és ez igaz is, csak közben azért az les eszemmel észrevettem, hogy a tempóm viszont javult, mert ha a héten örültem annak, hogy 9 alá ment a perc/km, akkor ma még jobban örülök, mert  már nemcsak léc alatt éppen átcsúszott, mint hétfőn (8,55), hanem 8,15 lett, ami azért nem rossz egy ekkora testtől. 25 kilós cementes zsákot adok a nyakába azonnal annak, aki ellentmond.


Nem esik jól leírnom, mert olyan illúzióromboló, de hát ez van, visszafelé már nem voltam ám ilyen rakéta, végigdöcögtem az utat, kocorászás ON, 9,07 lett az idő, de azért ne felejtsem már el, hogy ennek is mennyire lehet örülni, nemdebár?

By the way vannak nagy híreim, én speciel fél éjszaka nem aludtam az izgalomtól, holnap megírom, most iszonyúan érzem a testem (nagy test - nagy érzet), képtelen vagyok írni. Búcsúzásképpen egy kis falusi romantika képben és hangulatban.


*ősrégi szám



7 megjegyzés :

  1. a zeneszám jó, ellentmondani cementes zsákok röptetése nélkül sem akarnék, azon alsó fotót mintha már láttuk korábban, nem? csak akkor még nem aranylott a gabona.
    vagy halucinálok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, az tök új, innen még nem fotóztam, most a domb másik oldalán vagyok, csak ez hazafelé készült, nem odafelé (mint az első)

      ilyen régi motorosok vagyunk, hogy még ismerjük az animals-t? óh... :)

      Törlés
    2. Na, nem baj ha nem ugyanaz a hely. Akkor hasonlóan dimbes-dombos terepeken mozog Zazi :)
      A motoros témát meg.....ejsze hagyjuk :)

      Törlés
  2. Apukám kedvenc zenéje - volt :( azért köszönöm - hüpp
    Gratula Usain Bolt legyen veled, mármint nem úgy értem, érted? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :(

      legyen velem,legyen velem,hát nem is tudom, megkérdezem a férjem,jó? ;)

      Törlés
    2. mondom, hogy nem úgy értem - hogy' is értem?

      Törlés
    3. bárhogy is, rábólintok :)

      Törlés

szeretem, ha van visszajelzés ;)